Записи от видеонаблюдение разкриха шокиращия момент, в който британска майка

...
Записи от видеонаблюдение разкриха шокиращия момент, в който британска майка
Коментари Харесай

Ужасен момент британска майка нокаутирана с юмрук, след като се сблъска със спящ охранител

Записи от видеонаблюдение разкриха шокиращия миг, в който английска майка е нокаутирана с един единствен удар от охранител, против който се е изправила, тъй като спи на работа.

37-годишната Джейн Кокс от Ийстбърн се беше обърнала към дремещия надзирател в 3:30 сутринта в жилищния блок Modern Home Tower, където живееше в Банкок, Тайланд. Кадрите демонстрират по какъв начин госпожа Кокс снима пазача, до момента в който го разсънва и го укорява, че е дремнал, когато е трябвало да ревизира сигурността на постройката, както оповестява Mail Online.

След това избухва спор сред двойката и пазача, който в този момент е разпознат като Мохамад Аян, 27, може да бъде забелязан да се разхожда иззад бюрото и по-късно да следва госпожа Кокс на открито. Изглежда, че те спорят още няколко секунди, до момента в който госпожа Кокс продължава да снима, до момента в който господин Аян не стартира да се отдалечава.

В идващите моменти обаче обстановката ескалира в цялостно сборичкване, защото се вижда по какъв начин госпожа Кокс блъска охранителя откъм гърба. Те възобновяват разногласието и по-късно т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР