Запален фен на попфолк певицата Преслава й показа татус на

...
Запален фен на попфолк певицата Преслава й показа татус на
Коментари Харесай

Запален фен си татуира песен на Преслава

Запален почитател на попфолк певицата Преслава й сподели татус на нейна ария. Звездата е трогната и запява парчето, което е по кожата на почитателя. Страстният поддръжник на брюнетката догонва своя кумир около нейно присъединяване. Мъжът навива ръкава на ризата си и по- споделя на попфолк фурията татуиран баркод.

Чалга певицата е леко шашната, само че бързо схваща защо иде тирада. Преслава е осведомена с новите технологии и изважда камерата на телефона. „ Насочваме камерата към неговата татуировка ", разяснява тя, до момента в който неин другар записва реакцията й. 3апечатаният в кожата код може да се сканира и препраща към дадена ария. Тази ария не е коя да е, а безконечният шлагер на Преслава „ Нямаш сърце " .

Като вижда това, на певицата й стопира дъхът. Фенът се пробва да запее песента, която безусловно е влезнала под кожата му. Музикалните му умения обаче единствено разсмиват Преслава. „ Ти както я стартира песента, аз не мога да продължа ", майтапи се изпълнителката. 3а да избави обстановката, тя запява отначало парчето. „ Татуировката е топ, само че от пеенето има какво да се желае ", разяснява фена си Преслава, само че не може да скрие, че е поласкана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР