Законодателите в Грузия са изправени пред ключов краен срок в

...
Законодателите в Грузия са изправени пред ключов краен срок в
Коментари Харесай

Предложения на Общото събрание за прекратяване на сексуалните издания, забрана на земеделска земя, притежавана от чужденци, в законодателен срок

Законодателите в Грузия са изправени пред основен краен период в четвъртък, последният ден за приемане на законодателството или в Камарата на представителите, или в Сената, и придвижване в другата законодателна камара за разглеждане тази година. Законодателите в понеделник ще вземат решение въпроси, в това число дали да затегнат разпоредбите за съдействие на правоприлагащите органи с имиграционните чиновници и да вкарат държавна отбрана на религиозните свободи.

Някои основни оферти към този момент са придвижени напред, в това число конституционна корекция това може да разреши гласоподаване в цялата страна за узаконяване на спортните залагания и проект за понижаване на налозите върху приходите. Предложенията, които щяха да лимитират автоматизираната регистрация на гласоподавателите и да лимитират метода, по който частните учебни заведения могат да приказват с учениците за полова еднаквост, наподобява малко евентуално да реализират прогрес.

Предложения, които не бъдат признати д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР