Законодателите в Джорджия изслушаха свидетелски показания в петък, които накараха

...
Законодателите в Джорджия изслушаха свидетелски показания в петък, които накараха
Коментари Харесай

Сенаторите от Джорджия откриват малък пропуск върху това как Фани Уилис харчи доларите на данъкоплатците: `Като Дивия запад`

Законодателите в Джорджия изслушаха свидетелски показания в петък, които накараха един републикански сенатор да изрази угриженост, че има дребен контрол върху това по какъв начин Фултън Окръжният прокурор на окръга Фани Уилис употребява своя бюджет от 36,6 милиона $.

Щатският сенатор Бил Каусърт, републиканец, представляващ Атина и ръководител на комисията, разпита комисаря на окръг Фултън Роб Питс и финансовия шеф на окръг Фултън Полицай Шарън Уитмор за това по какъв начин прокуратурата получава и изразходва средствата си. Свидетелите свидетелстват, че Уилис има необятно право на преценка във връзка с тези долари на данъкоплатците, в това число дали да наеме специфичен прокурор и какъв брой би трябвало да им бъде платено.

„ Това ми звучи като Дивия запад, доста малко надзор от окръг Фултън над бюджет от 36 милиона $ “, сподели Коузърт, откакто зададе няколко въпроса по отношение на бюджетния развой на окръга.

„ Не знаете каква част от това се изразходва за пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР