Законът за легализирането на нелегалните имигранти беше официално приет въпреки

...
Законът за легализирането на нелегалните имигранти беше официално приет въпреки
Коментари Харесай

Законът за легализирането на нелегалните имигранти беше приет с мнозинството от гръцките депутати

Законът за легализирането на незаконните имигранти беше публично признат макар сериозните различия в ръководещата партия Нова народна власт. Единствено Антонис Самарас от Нова народна власт, гласоподава срещу оповестения законопроект.

НД няма да желае изключването на Адонис Самарас от партията, защото е традиция някогашните министър председатели да се разграничават от сходни решения.

Изменението на закона визира основно селскостопански служащи мигранти, дава опцията за даване на позволение за престояване на имигранти от трети страни и членове на техните фамилии, които са обитавали в Гърция преди 30 ноември без нужните законови документи и потвърдят, че са обитавали от минимум три поредни години в страната с чисто престъпно досие. Строго изискване е също уверение от работодателя, а при преустановяване на трудовото правно отношение по някаква причина разрешението се лишава.

Гръцките държавни чиновници побързаха да подчертаят, че посредством консолидираното на " невидимите хора " мярката ще спомогне за увеличение на обществените доходи от налози и осигурителни вноски.

Промяната влиза в действие от момента на обнародването й в Държавен вестник.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР