Загадъчно сияние озари небето над Севлиево. Снощи необичайно сияние озари

...
Загадъчно сияние озари небето над Севлиево. Снощи необичайно сияние озари
Коментари Харесай

Загадъчно сияние озари небето над Севлиево

Загадъчно зарево озари небето над Севлиево. Снощи извънредно зарево озари небето над Севлиево. В обществените мрежи се появиха всевъзможни теории за явлението – от извънземни и съветски дронове до паднал метеор. В последна сметка се оказа, че бунище се е самозапалило, заяви Нова телевизия.

Димитър Ножаров от община Севлиево сподели, че всички версии за извънземни, дронове и метеори са погрешни. Той изясни, че при деликатен оглед на региона и обзор на всички видеозаписи на събитието, се е открило, че външна интервенция в самозапалването няма.

„ На нашите камери от депото се вижда, че няма външна интервенция при запалването “, сподели Ножаров. Той добави, че образната заблуда за това, че „ нещо пада “ и стартира пожарът, евентуално се дължи на насекомо наоколо до камерите.

Теориите във връзка особеното зарево в обществените мрежи бяха всевъзможни – извънземни, паднал съветски или украински дрон, метеор, офанзива на военни хранилища.

Ножаров съобщи, че записът е бил пуснат от „ неизвестен фен на сензациите “. Той изясни, че когато от общината първо са прегледали записите, са помислили, че може да има „ нещо нереално в цялата обстановка “, само че по-късно са открили, че става въпрос за самозапалване без външна интервенция.

Димитър Ножаров изясни, че в случай че беше паднало нещо върху сметището, щеше да има следи или парчета.

Пожарът е сподавен.

Български пожарникари са изпратени към остров Корфу

Загадъчно зарево озари небето над Севлиево

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР