За втори път един от най-натоварените булеварди в София -

...
За втори път един от най-натоварените булеварди в София -
Коментари Харесай

Бул. Сливница отново под блокада заради Б. Бонев и кмет-гурбетчия

За повторно един от най-натоварените булеварди в София - “Сливница ” е под обсада в час пик поради Борис Бонев и кмет-гурбетчия от Спаси София!

Стотици жители на регион “Илинден ” стопираха придвижването по бул. “Сливница ” в символ на митинг против неходещи т на работа областен кмет от Спаси София Емил Бранчевски.

Жителите на региона стачкуват към този момент трета седмица, защото от предходната година Бранчевски е или в отпуск или в болничен. Днес по време на митинга самият кмет заяви, че работел и “хоум-офис ”, само че от Германия. Да го пази от протестиращите до него застана и общинският консултант от Спаси София Борис Бонев.

Той обаче също остана сюрпризиран от метода на работа на излъчения от него кмет и съобщи пред протестиращите: “Не знам да е бил хоум-офис и какви са правила за такава работа, само че в случай че е нелегално, той ще си понесе наказването ”!

По време на предишния  митинг жители на Илинден обясниха, че имат съществени съмнения по какъв начин Емил Бранчевски работи в Германия и поради това го назовават гурбетчия. Тогава те даже залепиха плакати с лика му с надпис „ Wanted – Издирва се “.

И през днешния ден както и предходната седмица събралите се хора потеглиха на шествие от постройката на районната администрация на „ Илинден “ и стигнаха до  входа на Западен парк на бул. „ Сливница “. Последва и обсада на кръстовището на бул. „ Сливница “ и ул. „ Кукуш “.

В момента ОИК-София е разпоредила инспекции в Национална агенция за приходите, Национален осигурителен институт и външно министрество дали районният кмет има и различен трудов контракт. А преди седмица по същата причина - съществуване на компания от регион „ Илинден “ бе освободен заместник-кметът Радослав Колев. Според информация в комерсиалния указател той има настоящо сдружение. Колев стана прочут с това, че по време на първия митинг против кмета Бранчевски си разреши да наскърбява протестиращите жители с “ко..ленца нагли ”.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР