За шокираш случай, разиграл се в Атон, съобщават румънските медии

...
За шокираш случай, разиграл се в Атон, съобщават румънските медии
Коментари Харесай

Обвиниха монах от Атон, че е прострелял румънец

За шокираш случай, разиграл се в Атон, оповестяват румънските медии през днешния ден. 51-годишен румънски жител от Ботошани, който от две години работи в Света гора, упрекна духовник, че го е прострелял. В реалност духовникът, който също е румънец, се целел в котката, на която бил сърдит и не отчел, че служащият е наоколо, написа вестник “Адевърул ”.

" Тя пристигна на краката ми. Станах от пейката, изминах към три метра. През това време монахът отиде до таблото, взе ловното оръжие, зареди го и чух " пук ". Веднага паднах, все едно ме е блъснала кола. Какво търсеше с пушката на 3-4 метра от мен? ”, спомня си пострадалият.

Освен това той твърди, че свещеникът желал да го накара да съобщи пред полицията, че всичко е станало по случайност на лов за дива свиня. Близките на жертвата желаеха помощ от консулството на Румъния в Солун за следствие на случая.

Междувременно от Министерството на външните работи на Румъния оповестиха в информация до медиите, че потърпевшият е бил опериран в град Полигирос, а консулството е поискало от полицията подробни отчети за събитията към случая. То е свързало фамилията на жертвата и с румъноговорящ юрист.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР