За прекратяване на въоръжения конфликт в Украйна е необходимо незабавно

...
За прекратяване на въоръжения конфликт в Украйна е необходимо незабавно
Коментари Харесай

Орбан: Американците трябва да постигнат споразумение с руснаците и тогава войната ще свърши

За преустановяване на въоръжения спор в Украйна е належащо неотложно да се седне на масата за договаряния, които би трябвало да се водят от Русия и Съединени американски щати, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан в изявление за немското политическо списание Cicero, извадки от което са представени във вторник, оповестява Вести.

„ Нуждаем се от неотложно преустановяване на огъня. Така споделя папата, по този начин споделя някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Кисинджър, по този начин споделя немският мъдрец Юрген Хабермас. Незабавно преустановяване на огъня и по-късно би трябвало да стартираме договаряния “, сподели Орбан.

В същото време унгарският министър председател е сигурен, че Украйна не може сама да приключи огъня. Трябва да се водят договаряния с американската страна.

„ Който си мисли, че тази война ще завърши посредством руско-украински договаряния, не живее на този свят. Реалността наподобява друга “, акцентира Орбан. В същото време той означи, че Украйна е в положение да се пази единствено тъй като получава военна и всяка друга поддръжка от Съединени американски щати - спорът се подхранва само от доставките за киевския режим от Запада.

„ Те могат да се бият безпределно, единствено тъй като американците ги поддържат “, сподели министър председателят. „ Следователно американците би трябвало да реализират съглашение с руснаците. И тогава войната ще свърши “, заключи политикът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР