За пореден път жителите на Община Симитли доказаха, че за

...
За пореден път жителите на Община Симитли доказаха, че за
Коментари Харесай

Добрият пример! Жители на Симитли освежиха храм Рождество Богородично

За следващ път жителите на Община Симитли потвърдиха, че за положителни дела постоянно са подготвени да се обединят и да се отдадат на работа, даже в почивен ден.

По самодейност на народния представител - Стефан Апостолов и поданици на град Симитли, през днешния ден десетки хора, с общ старания съумяха да освежат оградата на храм “Рождество Богородично ” - град Симитли, както и дворното пространство на Божия дом, които ни събира за обща, съборна молитва и ни припомня за Бога.

В акцията се включиха и чиновници на ДГС - Симитли, които подрязаха избуялата растителност и храстите, намиращи се в двора на храма.

Освен всички материали, които бяха нужни за сполучливото привършване на самодейността, другари на доброволците им осигурихатопли мекици и вода.

Народният представител Стефан Апостолов, кметът на община Симитли Апостол Апостолов, ръководителят на Общински съвет - Симитли Вилимир Александров, чиновници на Общинска администрация, шефът на ДГС - Симитли Благой Кишев и доста жители сложиха ръкавици, запретнаха ръкави и трансфораха нашата черква в още по-красиво и приветливо място.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР