За първи път българин ще отговоря за четири балкански държавиНовият

...
За първи път българин ще отговоря за четири балкански държавиНовият
Коментари Харесай

Schneider Electric обяви нов регионален директор

За първи път българин ще отговоря за четири балкански страни

Новият районен управител на Schneider Electric Радослав Кошков работи в компанията от 2000 година (снимка: Schneider Electric)

Радослав Кошков е новият районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово, оповестиха от компанията, която се нарежда като водач в цифровата промяна, енергийния мениджмънт и автоматизацията.

За първи път българин ще бъде отпред на района и ще дава отговор за интервенциите на Schneider Electric в четирите балкански страни. Радослав Кошков е част от екипа на компанията от 2000 година Той минава през разнообразни равнища и позиции, като показва високи резултати в региона на продажбите и в развиването на взаимоотношенията с сътрудници.

Преди да поеме ръководството на бизнес интервенциите на Schneider Electric в четирите страни от района, Кошков заема длъжността „ Директор продажби Партньорски канали за България “, като дава отговор за представянето и развиването на главните канали и ръководи екипа по продажбите за производители на табла, контрактори, производители на машини, систематични интегратори в автоматизацията и проектанти.
още по тематиката
През годините Кошков заема също основни позиции в отделите „ Дистрибуция “ и „ Бизнес развиване “, ръководи продажбите за разнообразни канали и пазари на цели продуктови гами, както и маркетинговите интензивности към сътрудниците на компанията.

Досегашният районен управител на компанията Йонуц Фаркаш следва да заеме позицията на вицепрезидент по стратегическо развиване за Европа и Южна Америка в направление „ Електроразпределение “.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР