За нас най-важни са социално-уязвимите хора - работещите бедни, семействата

...
За нас най-важни са социално-уязвимите хора - работещите бедни, семействата
Коментари Харесай

За социалистите най-важни са социално уязвимите хора

За нас най-важни са социално-уязвимите хора - работещите небогати, фамилиите с деца, безработните и пенсионерите, съобщи зам.- ръководителят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в тв изявление. Според него пакетът от антикризисни ограничения има и добавена стойност. " За 12 години ГЕРБ усилиха пенсиите със 100 лв., а ние за 1 година ще ги увеличим със 167 лева От 1 юли минималната пенсия става 467 лв., близо 56% растеж ", изясни Зафиров. " Продължаваме с обезщетенията за енергоносителите, за цената на газа, която ще бъде непокътната на цените преди неговото прекъсване, понижаване на Данък добавена стойност върху горива и енергоносители, тъй че това да се усети незабавно върху крайния консуматор ", безапелационен е Зафиров.

С ограниченията успокояваме инфлацията и компенсираме приходите, обявиха на среща с актива на Българска социалистическа партия в Севлиево секретарят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Вяра Емилова, членът на ИБ на левицата Таско Ерменков и депутатът от Българска социалистическа партия Мая Димитрова. На извършената приемна и последвалия диалог тематика са били обществените ограничения на държавното управление за младежите, пенсионерите и работещите, за нулевата ставка на Данък добавена стойност за хляба, за цените на парното и електрическата енергия. " Цени и приходи - това са двата най-големи казуса, и ние търсим способи на тяхното решение, посредством антикризисните ограничения и през политики в актуализацията на бюджета, който следва да бъде признат през юни ", сподели Вяра Емилова пред присъстващите. Димитрова подсети, че всички обществени ограничения, влезнали от 1 април, не престават. Мярката за облагането на свръхпечалбите на енергийните сдружения и Законът за колекторите бяха разяснени от Ерменков.

Тримата депутати разискаха опциите за ремонт на пътя Севлиево-Крамолин и посетиха бент. " Димчова воденица ", който стои празен след ремонт. Беше стихотворец ангажимент казусът да бъде решен, защото водоемът има решаващо значение за напояването.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР