За много от нас празничният период означава да седнете с

...
За много от нас празничният период означава да седнете с
Коментари Харесай

Мизерията на 999 екипажа е разкрита - фелдшер вдига капака на празнични обаждания до пияници и пияници

За доста от нас празничният интервал значи да седнете с обичани хора и другари, да се насладите на смях и добра компания, до момента в който си разменяте дарове и смешки в нашите топли домове.

Но за някои денят може бързо да излезе отвън надзор, в случай че пият прекалено много или вероятно паднат върху нови играчки, оставени на килими, или се изгорят, до момента в който вадят пуйката от фурната. Влезте в службите за незабавна помощ, които за тях 25 декември е просто още един ден, до момента в който най-сетне изключат часовника си и се приберат вкъщи при личните си фамилии. Парамедик, който пожела да остане неизвестен, в този момент показа някои истории за живота в кола за спешна помощ на Коледа и с какво се сблъскват по пътя.

Те споделиха: „ Коледа към този момент е естествен работен ден за нас, единствено с повече сърми и светлини. Преди щяхме да имаме малко време и да го прекараме с нашите другари от други екипажи и да честваме. Хората не са ви се обаждали, в случай че в действителност не са имали потребност. Сега не го вършат. Вървим работа на работа, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР