За месец юни и юли за заплати в УМБАЛ Света

...
За месец юни и юли за заплати в УМБАЛ Света
Коментари Харесай

4264 лв. средна брутна заплата за лекар и 1451 лв. за санитар в УМБАЛ Света Марина във Варна

За месец юни и юли за заплати в УМБАЛ " Света Марина " са платени общо 8 221 113 лева, а за осигуровки и налози към бюджета на страната 3 109 959 лева, оповестяват от лечебното заведение за Moreto.net.

Средните брутни трудови хонорари за месец юли възлизат на 1451,49 лева за санитар, 2443,76 лева за сестра, 4264,12 лева за доктор и 13 379,35 лева за шеф на клиника .

УМБАЛ „ Света Марина “ разполага със постоянен кадрови запас , прецизират от болничното заведение.

Основната база за образование на МУ - Варна е шеф на 2007 чиновници - дългогодишни опитни експерти и новопостъпващи млади експерти.

Всички управителни длъжности се заемат след конкурс , а не посредством назначения, декларират изрично от УМБАЛ " Света Марина ".

За 12 години са се сменили 4 болнични управления. От лечебното заведение регистрират все по-добри резултати посредством поредно рационализиране на всеки аспект от активността си.

Дружеството няма просрочени отговорности , акцентират от управлението.

За двата летни месеца са приети в болница общо 10 876 пациента, от тях 414 заболели с COVID-19. В Мултипрофилно незабавно поделение са прегледани 6 684 лица, потърсили здравна помощ.

УМБАЛ “Света Марина ” ЕАД е обществено дружество и детайлна информация за активността и резултатите се разгласява след осъществяване на инспекция и одит на формалните електронни страници на Агенция за обществени предприятия и надзор и на Агенция по вписванията, Търговски указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР