За мен този парламент е приключен и това е въпрос

...
За мен този парламент е приключен и това е въпрос
Коментари Харесай

Дончева за българите: Това е съдбата им, не могат да разделят на две магарета сламата

За мен този парламент е завършен и това е въпрос на няколко седмици. Истинският проблем на това държавно управление не е Слави Трифонов. Основният проблем се споделя “Продължаваме промяната”. Няма нищо, което да са създали, тъй като не могат”. Това сподели водачът на “Движение 21” Татяна Дончева в ефира на Дарик.

По думите й гласоподавателите са вкарали страната в тази обстановка. “Това е ориста на хората, на народите, които не могат да разделят на две магарета сламата… Всеки път някой ми изяснява по какъв начин младежите би трябвало да бъдат оставени да се научат. Добре, като имате време, оставете ги да се учат! Държавното ръководство не е място някой да се учи”, безапелационна е Дончева.

“Не е вманиачен, който яде баницата, а който му е дава. Трифонов събори предходната година два Народното събрание и е най-очаквана демонстрация това, което се е случило. Трябва да разчоплим тематиката за какво прави той това”, акцентира Дончева.

“Тогава ще би трябвало да приемем, че Слави Трифонов по принцип работи без здрав смисъл. Това, което наблюдавахме в съществуването на тази коалиция, е една съветска ролетка… Никой не можеше да изясни на Тошко Африкански, че това не му е нужно още при първия път”, добави тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР