За края на 49-то Народно събрание, как ще свърши работата

...
За края на 49-то Народно събрание, как ще свърши работата
Коментари Харесай

Балабанов: Докладът на комисията за митниците ще е готов днес и веднага отива в прокуратурата

За края на 49-то Народно заседание, по какъв начин ще свърши работата на краткотрайната комисия за митниците и какво да чакаме след изборите Tribune.bg беседва с народния представител от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Г-н Балабанов, по какъв начин ще свърши работата на този парламент?

Ще приключи по този начин, както и стартира – с фарс. Наистина това, което следим е унизително. Аз не мога да допускам по какъв начин Политическа партия желаят да се вършат на опозиционна партия в случай, че девет месеца пиха мазно турско кафе в стаята на Пеевски и управляваха с Бойко Борисов! Вие разбирате ли какво се случва сега – хора, които желаят оставката на ръководителя на Народното събрание, подписали нощес, а Кирил Петков излиза с пламенна тирада по какъв начин посочил червен картон на ГЕРБ, само че депутатите му не са в Народното събрание сутринта?! Те би трябвало преди Вас публицистите да са тук в постройката, тъй като са се подписали под предлагането.

Нима?

Проблемът е кардинален и стават за смях! Да свършва всичко това и да вървим на избори!

Хора от Възраждане и Политическа партия надали не „ се хванаха за гушите “? В политическа измама ги упрекнаха?!

Всички го схванаха и аз съм спокоен, че и Вие медиите го видяхте по какъв начин наподобяват обединението ПП-ДБ. Аз се надявам след месец и половина тотално да приключат.

Прогнозата Ви за служебния кабинет, ще има ли повече драми, може ли да провеждат почтени избори?

След като няма да ги прави МВР-то на Политическа партия по записите, би трябвало да са малко по-честни съгласно мен.

А конфигурацията на партиите в 50-то Народно заседание каква ще е, към този момент излизат първи прогнози?

Не имам вяра на социологии, тези социолози в никакъв случай не са познавали. Ако им вярвате, е неверно. Това е платена социология. Поръчката от време на време е от самите политически партии, с цел да маскират гласа на хората. Никой не може да скрие унижението, в което изпаднаха ПП-ДБ тези девет месеца.

То се видя и от работата на комисията за Агенция “Митници “? Всичко лъсна!

Ясно е, че ПП-ДБ са комуникирали с контрабандисти и са им осъществявали политически чадъри. Вчера Асен Василев сподели, че цялата страна е отговорна и лъже – единствено той почтен. Нали се сещате по какъв начин наподобява това в очите на хората. Въобще социолози, политолози, сметачи, анализатори и така нататък никой от тях не е в положение да покрие резила на Политическа партия и Демократична България, а това е срам, за който ще си понесат вредата напълно скоро.

Като този на Рашков, който гони публицист с чадър?!

Изпусна си нервите. Унизително е. Да, склонен съм, че имаше и доза провокация от самия публицист, само че не може в най-представителната постройка на страната да се държиш по този метод. Явно политиката не е за теб или възрастта към този момент е напреднала и да се грижиш за по-спокойни дни. Но като виждам какво следва да му се случи, дните му няма да са спокойни оттук насетне, тъй като този човек като министър на Министерство на вътрешните работи се е срещал регламентирано и нерегламентирано с контрабандисти, снимал се е с хора, които имат пудели с пачки пари в устата си. Въобще, срамна история.

Ще има ли резултат от тази комисия?

Това е единствената работеща краткотрайна комисия в Народното събрание. Днес в 15 часа ще има заключителен резултат под формата на отчет. Той ще бъде признат сигурно и непосредствено по-късно отива в прокуратурата

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР