За изключително неприятен инцидент по време на тренировка на деца

...
За изключително неприятен инцидент по време на тренировка на деца
Коментари Харесай

Грозен инцидент в дома на Локомотив

За извънредно противен случай по време на подготовка на деца от школата на Локомотив (София) сигнализираха родители на играчи от Академията на " железничарите ".

Според разкази на очевидци, младежи, които преди този момент са били в постройката на фенклуба на отбора, са нанесли побой на един от бащите на децата, които са имали занятие. Той им е направил забележка за рискова гонка с коли на паркинга на стадион " Локомотив ".

" Това не се случва за първи път. Редовно стават сходни произшествия с тези момчета. Конкретната преживелица - имаше подготовка на децата на Локомотив, като в това число и синът ми бе участник в заниманието. Първо се чуваха някакви кавги от фенклуба - биха се с тръби и прътове между тях, чупеха не знам какво тъкмо какво. Очевидно не бяха съответни тези момчета, още повече че дишаха и балони напълно намерено без да се прикриват. След това започнаха да си вършат гонки с коли на паркинга, където минаваха деца и може да стане доста противен случай. На такова тясно разстояние да се състезават с такава скорост, ще ударят някое дете и може да се стигне до ужасни последици. Аз отидох да им направя забележка и незабавно наскочиха десетина индивида и започнаха да ме бият. Имам много съществени провали по носа и останалата част от лицето. Очевидно бяха дрогирани тези момчета. Подал съм тъжба в полицията и чакам резултат ", сподели пострадалият Иван Кръстев пред колегите  " Спортал ".

" Много неприятна преживелица. Още повече децата да стават очевидци на такова нещо. Дано се вземат ограничения, тъй като това е безумство. Не уместно да се вършат такива гонки на паркинга, където минават момчетата, а по-късно побоя е още по-неприятно нещо ", разяснява треньор от школата на Локо.
 Красимир Балъков: Отборът на Ботев (Враца) се беше прибрал и се бранеше юначен
Красимир Балъков: Отборът на Ботев (Враца) се беше прибрал и се бранеше юначен

Наставникът на Локомотив (София) сподали мнението си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР