За 84% от украинците всякакви териториални отстъпки пред руските нашественици

...
За 84% от украинците всякакви териториални отстъпки пред руските нашественици
Коментари Харесай

И педя земя няма да дадем: 84% от украинците не искат никакви отстъпки за Русия -

За 84% от украинците всевъзможни териториални отстъпки пред съветските нашественици са неприемливи. Това демонстрират резултатите от социологическо проучване на Киевския интернационален институт по социология.

Само 10% считат, че с цел да се реализира мир и да се резервира независимостта на страната, е допустимо Украйна да отстъпи някои територии на Русия. В съпоставяне с май настроението на популацията съвсем не се е трансформирало. Във всички райони на Украйна безспорното болшинство от популацията е срещу всевъзможни териториални отстъпки. Дори измежду жителите на източната част на страната, където сега се водят интензивни боеве, 77% са срещу и единствено 16% са подготвени на териториални отстъпки. В украинския юг резултатът е още по-категоричен. Там 82% са " срещу " и едва 10% са " за ".

Според данните от проучването колкото повече продължава войната, толкоз по-малко украинците са подготвени на отстъпки пред Москва. Така на образец в източните региони на страната през май 68 % от хората не са желали страната да задоволи нападателните проекти на Кремъл, до момента в който в този момент делът на тези хора се е нараснал до 77%. В другите райони няма обилни промени.

Проучването демонстрира, че измежду рускоговорящите украинци 76% са срещу териториалните отстъпки, а 14% ги поддържат. Дори измежду хората, които се самоопределят като руснаци, също има голямо болшинство - 68%, които са срещу всевъзможни отстъпки пред Путин и едвам 19% желаят да има такива.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР