Втората световна война може и да е била най-кървавата в

...
Втората световна война може и да е била най-кървавата в
Коментари Харесай

Силиконска война: Кати Дойнова отмъкна гаджето на Жасмина Стоичкова

Втората международна война може и да е била най-кървавата в историята, само че не може да се мери силиконските съревнования за новоизлюпени БГ богаташи. Родните плеймейтки и моделки са настървени и подготвени на всичко, с цел да си докопат до богатите мъже, които очевидно елементарно падат в клопката на професионалните любовчийки.

В нета се е завихрила дребна силиконска война, която водят Кати Дойнова и Жасмина Стоичкова. Е, най-малко по този начин настояват родни таблоиди, които скараха двете брюнетки.

Виж още: Кралят на самозадоволяването е " мъртъв ": Дани Петканов спря с мастурбацията, хвали се с резултатите 

Твърди се, че Кати отмъкнала гаджето на Жасмина. Самата Дойнова пусна на стори в Instagram, че не го е отмъкнала, а си го напряко взела. Оказа се, че кандидатката за купата " Мис Силикон " Кати Дойнова неотдавна била на сантиментална отмора с досегашната половинка на " Мис Силикон " Жасмина Стоичкова.

Виж още: И дамите я харесват: Дениз Хайрула направи стриптийз пред своя фенка

Изкуствената мацка се тагна от бляскав гръцки курорт, а това предизвика злоба и завист измежду съперничките на Кати. Брюнетката се фука с първокласната си почивка, а фотосите ѝ потвърждават, че си прекарва сносно. Е, на 90% от фотосите Кати е надупена, само че пък това ѝ е обичаната поза. Не сме очаквали фотоси с книга и глобус!

Жасмина Стоичкова обаче не е коментирала клюките по собствен адрес.

Изображение: https://www.instagram.com/kati_doynova666/, https://www.instagram.com/jasmina_stoichkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР