Всички знаем какво се поднася на Коледа и Бъдни вечер.

...
Всички знаем какво се поднася на Коледа и Бъдни вечер.
Коментари Харесай

С това коледно предястие ще сте №1 на празничната трапеза – Видео

Всички знаем какво се сервира на Коледа и Бъдни вечер. За единия празник ни трябват нечетен брой постни ястия, а за другия, е, там имате право на повече многообразие, само че множеството хора залагат на съветската салата и свинското.

Все по-модерно е обаче да експериментирате и да сюрпризирате гостите и фамилията си, като извършите някой нов „ съвременен “ прочит на известно ядене.

Сега ще ви разкрием неповторима наклонност в ТикТок, която към този момент е същински шлагер. Според нас е супер концепция да я поднесете на масата през декември, даже и да не е по време на някой от огромните празници. За задачата ви би трябвало краставичка, топено сиренце или крема сирене, сьомга и авокадо. 

Минавате краставицата по дължина благодарение на белачката, с цел да се получат ленти. После намазвате една част от тях с крема сиренето, слагате сьомга и авокадо и завивате на руло. Отгоре навивате на хармоника друга краставичка, изрязвате звездичка и боцвате всичко върху рулцето. Резултатът е неповторим. не мислите ли?

Бихте ли поднесли нещо такова за Коледа? /jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР