Всички различни мнения разбирате, че няма да имате никакъв смисъл

...
Всички различни мнения разбирате, че няма да имате никакъв смисъл
Коментари Харесай

Валери Симеонов към концесионерите на плажове: Различните мнения няма да имат смисъл, като приемем закон

Всички разнообразни отзиви разбирате, че няма да имате никакъв смисъл – когато е закон, това се извършва. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на НФСБ и някогашен вицепремиер Валери Симеонов.
Симеонов посочи, че в законопроекта на НФСБ се планува понижение на концесионната такса с 50% и това е задоволителна отплата – поради закани за митинги на концесионери поради визията за безвъзмездни шезлонги и чадъри.
Бившият вицепремиер изключи понижаване на Данък добавена стойност за туризма, с думите, че приема причините на финансовия министър Владислав Горанов – че в случай че това бъде направено, щяло да има верижна реакция, която да повлече целия бюджет.
Според Симеонов, няма в този момент проблем с повече строителство, тъй като по този начин или другояче по морето туризмът няма да е същият. А на въпрос има ли пропуски от страна на министерството на туризма, отговорът беше, че " то няма ведомство без пропуски ". Той заяви и, че ведомството на Николина Ангелкова работи по смяна на Наредбата за питателните заведения.
Още: " Правна комисия гледа законовите промени, които идват след изключителното състояние "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР