Всички искаме да помогнем за поддържането на ниски сметки за

...
Всички искаме да помогнем за поддържането на ниски сметки за
Коментари Харесай

Водопроводчикът споделя един прост превключвател за баня, който може да намали сметката за вода със £146

Всички желаеме да помогнем за поддържането на ниски сметки за семейството - и има един комутатор, който можете да извършите, с цел да намалите сметката си за вода.

Въпреки че всички знаем, че изключването на осветлението, изключването на устройствата в режим на подготвеност и намаляването на времето за душ могат да оказват помощ за икономисване на стотинки, съгласно един водопроводчик има един елементарен трик, който можете да извършите, с цел да намалите сметките за вода с до £146.

Тъй като разноските за вода се чака да се покачат още веднъж, по-важно от всеки път е да сте рационални в потреблението на вода, с цел да спестите пари. Сега водопроводният специалист Питър Клейтън от Trade Plumbing предложи най-хубавият метод да спестите пари е като преминете към водоспестяваща душ глава.

Според Trade Plumbing междинната цена на вода за литър (£0,003131115) и междинната цена за канализация на литър (£0,004808498), естествена душ глава коства £278,19 на година, а душ глава с невисок поток коства £ 132,14 на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР