Всички австрийски тирове се спират на българската граница за продължителни

...
Всички австрийски тирове се спират на българската граница за продължителни
Коментари Харесай

Удар на Narod.bg: България мъсти за Шенген – спираме всички австрийски тирове на границата след заповед по „червения телефон”

Всички австрийски тирове се стопират на българската граница за продължителни безсмислени инспекции след джука заповед от върховете на Агенция „ Митници ”, пристигнала по „ аления телефон ”. Това е българското възмездие към Виена за пречките пред участието ни в Шенген, заяви извънредно пред Narod.bg еднообразен източник, осведомен с аферата.

На редовите митничари е заповядано да отбиват камионите на всички австрийски компании с очевадно незначителни причини – „ изпуснал ти е вентилът ”, „ помпата трака прекомерно шумно ” и всевъзможни други аргументи, единствено и единствено да пречат на австрийския бизнес поради отхвърли да ни пуснат в Шенген по суша.

Реклама

В Агенция „ Митници ” се приказва, че заповедта на нашите шефове е внушена от фактори в „ Продължаваме промяната ”, които доста желаят да се изпишат като някакви спасители на България, само че Виена тури кол в колелото им. Жалката истина е, че Бай Ганьо не е за Шенген, разяснява информаторът на Narod.bg.

Сигнали за блокирани австрийски тирове, които се мотаят с часове, към този момент има от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ”, чака се публична реакция от австрийското посолство, ще стане интернационален скандал, твърди митническият чиновник.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР