Всеки знак има хармонични и нехармонични черти, които ще бъдат

...
Всеки знак има хармонични и нехармонични черти, които ще бъдат
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите съвместимости на огнения Овен с другите знаци

Всеки знак има хармонични и нехармонични черти, които ще бъдат отразени при взаимоотношение с други хора. Хората от зодиакален знак Овен ценят своята самостоятелност на първо място и са откровени, директни и решителни, когато желаят нещо. За да имате здрави връзки с хората от този знак, пробвайте се да не се сблъсквате или конфронтирате с тях. Не забравяйте, че Овенът живее в сегашното и се тормози от несъразмерната рутина или монотонността в връзките си. Хората от този знак мъчно понасят нерешителността, сантименталността и скептицизма, когато се отнася за други хора. Овенът обича светлината на прожекторите и самодейността, тъй че би трябвало да споделяте водачеството във връзката. Амбицията и пристрастеността на Овен от време на време могат да наподобяват като егоистични; в края на краищата, те са знака, който е най-тясно обвързван със себе си и индивидуализма.

Тяхната сила и насочена към деяние природа може да накара Овена да бъде много оптимистично настроен; те са склонни да имат огромни фантазии или цели и се усещат разчувствани да ги преследват. Обратната страна на това е, че от време на време могат да бъдат прибързани или импулсивни в решенията си. И не е извънредно да срещнете развълнувано противоречие с Овен или да откриете, че той има пай фитил.

Поради смелите си персони, Овните са склонни да бъдат най-съвместими със зодиакалните знаци, които споделят техния жар и откровеност в метода, по който поддържат връзка и живеят живота си.

С каква сила е съчетаем Овенът? Като огнен знак, Овенът нормално е най-съвместим с другите огнени знаци Лъв и Стрелец, защото те нормално имат няколко общи черти на личността. Например, в случай че сте Овен и сте свързани с човек с Асцендент или Слънце в Стрелец, ще бъде в унисон с вашата съществена природа (Слънце). Но постоянно се оправят добре и с въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей; в последна сметка въздухът е това, което раздухва пламъците на огъня. С Везни въпреки всичко може да се получат конфликти, защото и двата знака са съществени. От друга страна Везните са миротворци и са доста разбиращи, до момента в който Овенът е припрян и твърдоглав, тъй че Везните могат да обезпечат цялата помощ, от която Овенът се нуждае, с цел да успее.

С каква сила е несъответстващ Овенът? Овенът ще бъде несъответстващ с останалите съществени знаци с разнообразни детайли (Рак и Козирог). Например, когато човек с Луна в Козирог е доста скептичен или нерешителен, несъвместимостта, която Овен има с този човек, ще бъде мощно подчертана.

Овен с Овен - макар че и двамата са огнени знаци и по този метод биха изглеждали като отлична композиция, интензивността сред двама Овни в действителност може да бъде прекомерно мощна и да аргументи компликации. Може да значи огромен гърмеж, защото и двамата имат еднообразно мощни вероятности и никой няма да се откаже, защото и двамата желаят да водят нещата по метода, по който желаят. По-скоро ще бъдат двама съперници, в сравнение с сътрудници.

Кардинален знак, огнената натегнатост и силата на Овните може да наподобяват невнимателни или прекомерно груби за нежните Риби, изменчив воден знак, който дава отговор на възприятията и дейностите на другите и е обвързван с прочувствена дълбочина.

Земните знаци (Телец, Дева и Козирог) също могат да се затруднят да възприемат високооктановия характер на Овена. Там, където земните знаци са основателни, проведени и методични, Овенът може да бъде по-спонтанен, емоционален и рискован по дух.

Когато приказваме за съгласуемост или несъответственост, значимо е да се каже, че силата на един знак е съвместима или несъвместима с силата на различен знак, само че това не значи, че двама души с несъвместими знаци, да вземем за пример, като Овен и Рак, не могат да действат в една връзка, защото има други детайли в рождената карта и на двамата, които би трябвало да бъдат взети под внимание. Разбира се, същинската астрологична съгласуемост не може да се сведе единствено до слънчевите знаци. Ние всички съдържаме голям брой оттатък това, което нашият безоблачен знак може да предложи. И до момента в който някои знаци може да не са подобаващи за Овен на хартия, постоянно може да има изключение от правилото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР