Времето не е най-доброто, което може да бъде за това

...
Времето не е най-доброто, което може да бъде за това
Коментари Харесай

Бързата разпродажба на Ooni показва намаляване на цените на най-продаваните фурни за пица преди официалния празник през май

Времето не е най-хубавото, което може да бъде за това време на годината, нормално до момента имаме няколко меки, слънчеви дни за развълнувайте ни за дългото горещо лято, в което ще се любуваме до есента.

Но няма потребност да позволявате на неналичието на тези меки слънчеви дни да ви попречи да се уверите, че сте добре екипирани и подготвени, когато пристигна цялото това топло слънце. Знаем, че прелестното време е единствено на един хвърлей разстояние и защото празничният майски уикенд не е прекомерно надалеч, какво по-добро време има да започнете да мислите за вечеря навън?

Ще се радвате да научите, че Ooni, една от водещите марки за фурни за пица в Обединеното кралство, започва бърза ликвидация с 20% отстъпка от своите най-продавани фурни за пица, като Ooni Karu 16 Multi-Fuel Фурна за пица и фурната за пица на дървени пелети Ooni Fyra 12.

Фурните за пица станаха извънредно известни през последните няколко години, тъй че в случай че в миналото сте обмисляли да си купите такава, тогава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР