Времето може да е от полза за бившия президент Доналд

...
Времето може да е от полза за бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Тръмп се стреми да изтече часовника, тъй като закъсненията приближават съдебните процеси към деня на изборите: правен експерт

Времето може да е от изгода за някогашния президент Доналд Тръмп, защото той се изправя против четири наказателни процеса, които са затънали в несъгласия и правни трудности, до момента в който денят на изборите през 2024 година се доближава, споделят правни специалисти.

„ В последна сметка ще стане ли толкоз късно в календара на предизборната акция, че би било прекомерно непристойно да стартира развой? Надявам се, че е по този начин “, някогашен помощник-прокурор на Съединени американски щати за Южния окръг на Ню Йорк Андрю Маккарти, помощник на Fox News, написа в публикация за National Review в събота.

„ Правораздаването по наказателни каузи е значим народен приоритет, само че не е единственият – или безусловно най-висшият. Колко интервенция в политиката от страна на правосъдната система би трябвало да толерират американците – изключително при условия, при които нахлуването е проведено от администрацията на настоящия президент против неговия конкурент от акцията? "

Оценката на Маккарти беше в отговор на фед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР