Временно изпълняващият длъжността директор на Регионалната инспекция по труда в

...
Временно изпълняващият длъжността директор на Регионалната инспекция по труда в
Коментари Харесай

След удар на Narod.bg: Калинка на ГЕРБ спешно легализира незаконните коли на Инспекцията по труда в Добрич

Временно изпълняващият длъжността шеф на Регионалната ревизия по труда в Добрич – калинката на ГЕРБ Галин Николов, е разпоредил устно нелегално движещите се по пътя коли на инспекцията на минат неотложно годишен механически обзор.

Мълниеносното решение пристигна единствено ден, откакто Narod.bg освети обстоятелството, че служебните коли към този момент трети месец се употребяват за командировки из цяла Добруджа в нарушаване на разпоредбите – без годишен механически обзор, наложително съоръжение и зимни гуми.

Така следващото „ куцо пиле “ на безконечните кадровици на ГЕРБ-Добрич – някогашната депутатка Даниела Димитрова и противоречивата персона на мъжа й – нотариусът Юлиян, призна изцяло обстоятелствата, оповестени от уеб страницата ни.

Кандидатът за титуляр на длъжността шеф на Регионалната ревизия по труда освен не съблюдава законите и разпоредбите, само че и слага в риск живота и здравето на подчинените си. При това – овластен да глоби тъкмо за същите нарушавания компаниите и институциите.

Реклама

След като колите на РИТ-Добрич чакат да приключат с годишния обзор, поражда нов въпрос – от кое място краткотрайният началник Галин Николов е намерил средства да заплати за прегледите?

Както и да достави със зимни гуми колите на инспекторите?

Интересно е да се знае дали има позволение за осъществяване на този разход от началниците в София. Ако го е имал отпреди, за какво чак в този момент разпорежда колите да минат годишен механически обзор?

Ако е превъзбуден от уверенията на безконечните кадровици на ГЕРБ в Добрич – одиозната фамилия Димитрови, че след няколко дни ще е титуляр, като нищо се е разпоредил всеки водач да заплати от себе си и в миналото да „ си оправят сметките “, разясниха източниците на Narod.bg.

Грешките от надменност и непросветеност се връзват една след друга. Единственото потребно в тази ситуация е, че водачите няма да заплащат санкции за служебните коли, провинен за които е Галин Николов.

Проверка на Narod.bg откри още, че на 14 ноември Галин Николов е бил на дело в Районен съд – Тервел. Едва ли маститият кандидат-шеф е пътувал до такава степен с такси, тъй като разполагаме и с номера на колата, с която е бил, и с обстоятелството, че тя няма документ за механически изправен автомобил, който е с номер СА 14 81 НН.

Т.е., Галин Николов непосредствено е газил закона, като е употребил нередовен автомобил.

Можем единствено да гадаем на фона на демонстрираната цялостна индиферентност и непросветеност от страна на парашутиста от ГЕРБ в какви мащаби ще се развие неговата непросветеност и неуважение на законите, в случай че бъде назначен за титуляр на длъжността.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР