Време е да помислим и за всички вегетарианци. Тази рецепта,

...
Време е да помислим и за всички вегетарианци. Тази рецепта,
Коментари Харесай

Бързи тортили със сирене

Време е да помислим и за всички вегетарианци. Тази рецепта, като се изключи че е много вкусна, се подготвя доста бързо: 
Продукти:
 5 храни, богати на калций, които да включите в менюто си 5 храни, богати на калций, които да включите в менюто си
Калцият и витамин D са двата най-важни детайла, които са нужни на тялото ви, с цел да действа вярно. Задължително е да консумирате...
1 тортила
½ чаша прясно настъргано сирене 
¼ чаша варен черен фасул
1 супена лъжица червен пипер 
1 супена лъжица нарязан червен лук или зелен лук
 Как да си създадем домашно сирене? Как да си създадем домашно сирене?
Домашното сирене е деликатес, който можете да приготвите елементарно без да притежавате специфични знания и умения. Предимствата на този прочие..
1 чаена лъжичка разтопено масло 
Всяко от следните, за сервиране: ленти от авокадо, заквасена сметана, пикантен сос, нарязан свеж магданоз и други, които обичате
Приготвяне:
Загрейте тиган на междинен огън. Загрейте тортилата си за към 30 секунди, като обърнете на половина. Обърнете още един път, по-късно поръсете половината от тортилата с към половината от сиренето. Покрийте сиренето отмерено с останалите пълнежи: фасул, чушка, лук.
Поръсете останалото сирене върху пълнежите и сгънете празната страна на тортилата, с цел да пандизите пълнежите. Бързо намажете горната част на питката с леко покритие от масло, след което деликатно я обърнете с шпатула. Оставете я да се готви до златисто и хрупкаво на дъното, към 1 до 2 минути, като намалите топлината, в случай че е належащо, с цел да предотвратите изгарянето на тортилата. Намажете от горната страна с леко покритие от масло, по-късно го обърнете и гответе, до момента в който втората страна стане златиста и хрупкава. Незабавно извадете тигана от огъня и прехвърлете на дъска за рязане. Оставете го да се охлади за минута, с цел да даде време на сиренето да стегне, по-късно използвайте готварски нож, с цел да го нарежете на 3 части. Сервирайте неотложно, с всевъзможни сосове или гарнитури, които желаете.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР