Връзка между Красимир Каменов-Къро и Ружа Игнатова е имало, но

...
Връзка между Красимир Каменов-Къро и Ружа Игнатова е имало, но
Коментари Харесай

Адв. Джонатан Леви: Къро е знаел дали Ружа Игнатова е ликвидирана в Йонийско море

Връзка сред Красимир Каменов-Къро и Ружа Игнатова е имало, само че тя е защитавана в загадка. Той не е единственият представител на българския под земята свят, с който криптокралицата е общувала. Провеждала е срещи и с други хора, за които органите в България си затварят очите, само че те несъмнено натрупат несметни облаги от престъпни действия. Ружа се сочи за създател на пирамидата, само че част от милиардите, които е изкарала, може да са отишли в ръцете на българи, които през днешния ден не са сред живите.
Това разяснява пред “24 часа” юристът на жертвите на OneCoin Джонатан Леви, потърсен във връзка последната информация от Южна Африка. Юристът твърди, че не е сюрпризиран от известието на южноафриканските управляващи.
На всички към този момент е известно, че Игнатова е забъркана с нарушители от разнообразни точки на света. Наивно е да мислим, че тя не се е познавала и с такива от родината си. През февруари беше оповестено следствие на “Зюддойче Цайтунг” с версия, че Ружа е била убита на яхта в Йонийско море по поръчка на Христофорос Аманатидис-Таки (бивш сътрудник в бизнеса на Къро, бел. авт). Анонимен източник твърдеше, че килърът ѝ сега излежавал присъда за трафик на хероин в затвор в Нидерландия. Доказателства за това липсват. Човекът, който щеше да отговори на този въпрос, е Красимир Каменов. Може би той е знаел добре дали е истина, или не. Аз не го имам вяра, тъй като предпазен очевидец персонално пред мен описа, че Игнатова е поддържала контакт с брат си до март 2019 година - дълго след хипотетичния ѝ разстрел и разчленяването ѝ на части, споделя юрист Леви.
Според него, в случай че следствието по изтезанието на Къро продължи, могат да излязат още елементи за пирамидата OneCoin. Той не изключва Каменов да е бил обвързван с измамата за милиарди, само че няма доказателства за това.
Разбрах за Къро след неговия разстрел - споделя юристът. - Запознах се с предишното му, откакто се заприказва за убийството на Ружа. По време на делата в никакъв случай не е споменавано името му. Определям го като много мистична фигура. Слушах едно изявление, което беше дал за африканска медия, и в него отхвърляше да се познава с българина Анджело Димов, който беше разстрелян в Кейптаун през 2018 година Тогава не загатва нищо за Ружа, само че и репортерката въобще не му задава въпроси за нея.
Източник: 24 часа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР