Връщайки се назад във времето, на 13 април ( Велики

...
Връщайки се назад във времето, на 13 април ( Велики
Коментари Харесай

Милионерите на Спорт Тото продължават да се увеличават

Връщайки се обратно във времето, на 13 април ( Велики четвъртък), новинарските излъчвания оповестяват, че Джакпотът в играта Тото 2 – 6/49 е извоюван. Сумата е 8 465 504 лв., а късметлията, който се трансформира в 127-я тото милионер, е от град Смолян. Еуфорията, поради празниците, предстоящо е доста огромна. За 2023 година и Спорт Тото това е първият извоюван джакпот над 1 000 000 лв. и макар, че всяка седмица биват осъществени облаги от числовите и моментните лотарийни игри на Български Спортен Тотализатор, събитието несъмнено беше завладяващо, споделят от Спортния Тотализатор.

В живота има много случайности и е естествено игрите на шанса да се радват на огромна част от тях. Така да вземем за пример първият в България тото милионер се появява още веднъж през месец април, само че този път датата е 07-ми април, а годината 1991. Тодор Бонев е инженер от гр. Русе, почитател на лотарийните игри и несъмнено има шанс в практикуването им - единствено няколко години преди заветната дата, той е спечелил и апартамент в София. Но комбинацията от 5, 11, 13, 25, 26, 35 му донася първия милион в историята на българската
лотария. Името му извънредно бързо става известно, а изразът " да спечелиш шестица от тотото ” е настоящ 32 години по-късно.

Интересно е, че архивите сочат, че в действителност докосналите се до този тип триумф, най-малко първоначално, не са толкоз доста - в идващите 10 години към 10 участника получават милионерската купа с помощта на Спорт Тото. Интригуваща наклонност се следи, когато излиза наяве, че за цялата 2004 година има 4 тото милионера. От този миг нататък броят им на годишна база не е намалявал, а единствено пораства. Рекордна може да се назова 2019 година, тъй като за 12-те ѝ месеца са се появили 9 тото милионера. Това се дължи на обстоятелството, че
джакпотът в играта Тото 2 – 6/49 от месец март е в размер на 9 501 430 лв. и го печелят четирима късметлии - от София, Пловдив, Търговище и Съединение. Иконичната 2020 година " изостава ” напълно малко - със 7 тото милионера, като още веднъж през месец април се печели за първи път милион с онлайн фиш: този път сумата е в размер на 1 597 676 лв. - Джакпот в играта Тото 2 – 6/42 - а щастливецът още веднъж е от столицата. Следващите две години също " резервират ” броя на тото милионерите, като и през 2021, и през 2022 година те са по " късметлийските ” 7 на година.

2022 година обаче се регистрира с нов връх - най-висока сума на извоюван
джакпот от един участник. И да - облагата в размер на 11 715 401 лв. от Тото 2 – 6/49 още веднъж е през месец април, само че този път поема към щастливеца от град Сливен.

Явно април месец в действителност има чудесно финансово досие в това отношение, само че май месец също има с какво да се похвали. Всъщност навръх 10 май 2015 година се дефинира, че стартовият
джакпот в играта Тото 2 – 6/49 ще е в размер на 1 000 000 лв., а тъкмо година по-късно тази сума се трансформира на 2 000 000 лв.. Това значи, че всяка седмица носи нови благоприятни условия за появяването на идващите тото милионери, тъй като тиражите са два – в четвъртък и неделя.

Ако се интересувате кои са най-популярните цифри, можете да разгледате статистиката ТУК.

Припомняме, че присъединяване в числови и моментни лотарийни игри крие някои опасности, заради което те би трябвало да се практикуват рационално и отговорно. Български Спортен Тотализатор поддържа виновната игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР