ВРАНГЕЛ, Аляска (AP) — Джейми Робъртс и съпругът й се

...
ВРАНГЕЛ, Аляска (AP) — Джейми Робъртс и съпругът й се
Коментари Харесай

Общност в Югоизточна Аляска се бори със смъртоносното въздействие на свлачище

ВРАНГЕЛ, Аляска (AP) — Джейми Робъртс и брачният партньор й се почувстваха късметлии, когато откриха кабина с A-образна структура на покрития с гора остров Врангел в югоизточна Аляска, където може да се откри на няколко акра и да има няколко пилета.

Участък от автомагистрала на няколко благи на север, единственият път към града, в действителност я изнерви; там водопади се спускаха каскадно и скали се спускаха от извисяващи се скали в бурни дни. Но тя постоянно се е чувствала в сигурност в дома си повече от 20 години.

Всичко това се промени в нощта на 20 ноември след проливни дъждове, когато проливен дъжд от пръст и дървета се спусна по ската на планината до дома им, прорязвайки откос до морето. Той умъртви шестима души, в това число петчленно семейство; съборени две къщи; и затрупа автомагистралата.

Свлачището нямаше мащаба на този, който изтри квартал в Осо, Вашингтон, преди 10 години този петък. Но също по този начин остави една общественост незакотвена, чудейки се дали трагичният пейзаж от горната страна е толкоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР