Войната изцяло ще промени облика на региона, както и структурата

...
Войната изцяло ще промени облика на региона, както и структурата
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: България е надежден съюзник на НАТО, за разлика от Турция, която прави каквото си иска

" Войната напълно ще промени образа на района, както и структурата за сигурност в Европа. България е благонадежден съдружник на НАТО, за разлика от други страни, даже наши прилежащи. Турция е страна, която си прави каквото си желае - купува противозенитни съветски системи, а в същото време оказва помощ с дронове на Украйна ". Това съобщи специалистът по интернационална сигурност и сигурност Димитър Гърдев пред Нова нюз. 

" Бургас-Александруполис ще се сблъска челно с плана, който приготвя Турция. Получаването на Ф-16 като главен аероплан, даже и втора употреба, е доста по-добре в сравнение с други машини като " Грипен ". Страната ни още веднъж е закъсняла във връзка с въоръжаването, както се случва и в енергетиката. Ние въобще не би трябвало да се тормозим да желаеме пояснение от Нидерландия за какво ни стопира за Шенген. И това се случва повече от 10 години, в случай, че ние сме изпълнили всички условия. Нидерландия наложи механизъм на Гърция по същия метод, който се оказа, че не работи и бяха позволени 1 млн. бежанци ", сподели още Гърдев. 

" Много е значимо да стартират договаряния, с цел да спрат конфликтите сред Русия и Украйна. Това, което се задава е извънредно неприятно ", разяснява специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР