Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира

...
Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира
Коментари Харесай

Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги

Военнослужещият, който пристигнал в Русия от Донбас, умъртвил и командира си

Кървава драма помрачи празничното въодушевление в Белгородска област. В навечерието на Пасха военнослужещ умъртви шестима свои сътрудници, измежду които и своя пълководец, написа съветският телеграм канал МОЛОТ. 

Електронното издание разяснява, че злодеят бил гадняр, подписал контракт, че се причислява към съветските въоръжени служби. 

Той стрелял в главите и в сърцата им, а по-късно избягал. Военнослужещият бил гражданин на една от освободените територии, написа съветският телеграм канал. 

ЧВК „ Вагнер “ пък разгласява в обществената мрежа фрагменти от обстрел от Въоръжените сили на Украйна по къща в Белгород, при който пострадаха петима души.

В същото време „ Операция Z: Военкоры Русской Весны “ разгласява видеоклип от украинският ефирен канал 1+1. В изявление пред медията заместник-командирът на 3-та бригада „ Азов “ Максим Жорин споделя, че руснаците се приготвят за нов стадий на войната. Те прекосявали в нахлуване (б.а. от така наречен гибкая оборона). Най-вероятно то ще бъде в региона на Харков “, разясни той.

Жорин признава, че ресурсите на украинската войска са лимитирани и заради това е мъчно да бъдат прехвърляни бойци от едно направление на фронта на друго, а Въоръжените сили на Русия струпват войски по границата и трансферират сили към ЛНР и ДНР, изясни той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР