Военно-политическият наблюдател Олександър Коваленко заяви, че със сигурност вече е

...
Военно-политическият наблюдател Олександър Коваленко заяви, че със сигурност вече е
Коментари Харесай

Тревожна прогноза: Варшава може да е следващата мишена на Кремъл

Военно-политическият наблюдаващ Олександър Коваленко съобщи, че сигурно към този момент е доказано, че съветската войска може да изстрелва ракети 3М22 " Циркон " от наземни носители.До момента не беше докладвано за такива качества.

Коментарът си Коваленко направи след ракетната офанзива по столицата Киев. Руските медии настояват, че ракетите са достигнали от Крим до Киев за 3 минути.

„ Врагът се развива, еволюира, само че какво да кажем за вас? “, се обърна Коваленко към западните страни, които се бавят в даването на военна помощ на ВСУ. „ Украйна, в третата година от войната, няма способността да отбрани градовете си от всички обхвати на съветските ракети, макар че имате всички нужни ешалонни принадлежности (да ни помогнете) “, сподели той, представен от Факти.бг.

Коваленко уточни, че се чуди дали изобщо западните страни желаят Украйна да завоюва тази война. По думите му в случай че украинците изгубят, идващите градове, към които ще летят ракети „ Циркон “, може да са Будапеща, Варшава и Милано.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи след вчерашния съветски удар по Киев, че страната му се нуждае от спомагателни системи за противовъздушна защита. В коментар на страницата си в обществената мрежа Facebook президентът на Украйна благодари на избавителните екипи, полицията и всички служби, взели участие в елиминирането на последствията от съветския удар. „ Повтаряме украинското искане за спомагателни системи за противовъздушна защита, които да обезпечат сигурност за нашите градове и ще спасят животи “, сподели Зеленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР