Водопроводчик, който се появил на входната врата на клиент жена

...
Водопроводчик, който се появил на входната врата на клиент жена
Коментари Харесай

Ето как наказаха наш водопроводчик, който поправял вани в Англия с развят през ципа член

Водопроводчик, който се появил на входната врата на клиент жена във великобритания, като пенисът му стърчал от панталона, беше наказан да поставя неплатен труд, написа DunfermlinePress.

Иван Котков, 42-годишен от „ Marine Parade “, Бармут, бе приет за отговорен след развой в съда на Дънфермлайн по обвиняване, че на 28 август предходната година в къща в Дънфермлайн, Котков съзнателно е изложил гениталиите си по полов метод пред жена и изложил пениса си през ципа на отворения панталон.

Потресени британки: Водопроводчик от България ни демонстрира члена си още от вратата

Той направил същото закононарушение и пред друга клиентка, жена в дома й в Коуденбийт, в същия ден. В процеса се чу, че Котков останал по същия метод с изваден член, до момента в който правил ремонта в първата къща.

След това той отишъл в дома на друга жена, където още веднъж обикалял из къщата й с пениса си на открито.

Българският жител Котков, който живее в Обединеното кралство повече от две години, е бил нает от уелска компания и пътувал същия ден, с цел да извърши ремонт на вани в домовете в Дънфермлайн и Коуденбийт.

Жените били сами в домовете си по това време и се тормозили да се конфротнират с Котков.

Втората жена се свързала с компанията, откакто той напуснал. Тогава компанията се обадила на първата клиентка, с цел да попита дали е имало някакви проблеми там и схванала, че е имало.

Шерифът Аластър Браун подреди на Котков да извърши 300 часа неплатена работа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР