Водещата Джени Фалконър доказа, че поставя здравето си на първо

...
Водещата Джени Фалконър доказа, че поставя здравето си на първо
Коментари Харесай

Джени Фалконър не е яла чипс от 34 години, след като се обзаложи с майка си като дете

Водещата Джени Фалконър потвърди, че слага здравето си преди всичко, когато взе участие в тазгодишния Лондонски маратон предишния уикенд.

Над 50 000 бегачи се бориха с трасето от 26,2 благи през столицата, като маратонът започва в Блекхийт и се вие ​​около емблематични забележителности в Лондон. Много звезди бяха видени да бягат по изтощителното трасе, а 48-годишната Джени се усмихваше, когато стигна до финалната линия.

Докато доста звезди се включиха в годишния маратон, наподобява здравето е в мислите на Джени от известно време. Преди повече от три десетилетия майка й я убеди да спре да яде чипс след залог – и 34 години по-късно Джени към момента не е пипнала нито един.

Ако това не беше задоволително, Джени също се отхвърли от шоколада в това време в опит да потвърди на майка си, че е способна да живее живота си без сладкиши. Извървявайки спомагателна миля, Джени също реши в никакъв случай да не се отдаде на McDonalds, тъй че в никакъв случай не е опитвала нещо като Big Mac или известн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР