Водачът в Бундеслигата Байерн Мюнхен направи много важна крачка към

...
Водачът в Бундеслигата Байерн Мюнхен направи много важна крачка към
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен дръпна с 4 точки на върха в Германия след труден успех над Вердер Бремен

Водачът в Бундеслигата Байерн Мюнхен направи доста значима крачка към своята 11-а поредна купа на Германия, откакто надигра с 2:1 като посетител състава на Вердер Бремен в среща от 31-ия кръг на шампионата.

На " Везерщадион " в Бремен момчетата на Томас Тухел откриха резултата малко след един час игра посредством Серж Гнабри, който се разписа от близко, откакто Джамал Мусиала отклони топката към него.

" Баварците " удвоиха своя задатък в 72-ата минута, когато Нусар Мазрауи изведе в добра позиция Лерой Сане и с удар от дребен ъгъл немският национал беше прецизен за 2:0.

Футболистите на Вердер Бремен въпреки всичко съумяха да върнат едно попадение посредством Никлас Шмид, който означи след страховит изстрел от отдалеченост. Българинът Илия Груев също имаше своята заслуга за това попадение, защото точно той даде начало на офанзивата.

За повече обаче " бременските музиканти " нямаха сили и по този начин крайната победа остана за Байерн Мюнхен.

По този метод " баварците " към този момент са с актив от 65 точки и имат задатък от четири пред втория Борусия Дортмунд, който ще изиграе своя мач от кръга против Волфсбург на следващия ден вечер (7 май).

Отборът на Вердер Бремен, за който българският национал Илия Груев-младши през днешния ден записа малко повече от 15 минути, пък се намира на 12-ата позиция с 35 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР