Водачът на листата на ПП ГЕРБ Росен Желязков ще е

...
Водачът на листата на ПП ГЕРБ Росен Желязков ще е
Коментари Харесай

Росен Желязков ще води и листата за евродепутати на ПП ГЕРБ, областният лидер на Благоевград Андрей Новаков е трети

Водачът на листата на Политическа партия ГЕРБ Росен Желязков ще е лидер и на евролистата на ГЕРБ. Бившият ръководител на Народно събрание Желяков, който неведнъж e избиран за народен представител от 1МИР е изборът на партията, поради неговата висока политическа класа. Втори в листата Андрей Ковачев, трети е регионалният водач на Политическа партия ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков., научи Struma.com от свои източници по върховете на партията.

Третото място за Новаков е оценка на Борисов и Изпълнителната комисия за работата му като евродепутат и водач. Трябва да се признае, че Новаков е различим в цялата страна и в Европа.

Той попадна в топ 100 на най-влиятелните политици в Европа, удостоверение за признанието и високата оценка за работата му в европарламента.Новаков бе измежду най-активните депутати в Брюксел,защитавал значими дела и ревностно бранил ползите на България. Силна елистата с евродепутати на ГЕРБ. Анализатори предвиждат, че ГЕРБ ще съумеят да изпратят в Брюксел най-малко 6 депутати.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР