Водач на лек автомобил е пострадал след пътен инцидент с

...
Водач на лек автомобил е пострадал след пътен инцидент с
Коментари Харесай

Челна катастрофа край Антоново: Товарен автомобил предизвика верижна катастрафа с пострадал

Водач на лек автомобил е потърпевш след пътен случай с присъединяване на три автомобила в община Антоново.

Около 13:55 часа през вчерашния ден на път I-4 /София-Варна/, км 175+500 в община Антоново – на входа на село Моравица, е станала злополуката. Правоспособен 26-годишен лидер от Дряново , управлявайки в посока на придвижване Варна-София товарен автомобил „ Фолксваген Кади “ с великотърновска регистрация, е подхванал маневра изпреварване. Шофираният от него автомобил е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал странично в лек автомобил „ Нисан Примера “ с великотърновска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 65-годишен дееспособен лидер от Горна Оряховица , и в товарен автомобил „ Ивеко С-50 “ – фирмена благосъстоятелност, ръководен от дееспособен 60-годишен лидер от София .

В резултат на пътнотранспортното произшествие са били нанесени обилни материални вреди на трите автомобила . Водачът на лекия автомобил е бил откаран за обзор в МБАЛ-Търговище. Установено е било, че е с фрактури на пръсти на низък крак , осъществени са му били съответните операции и е бил освободен за домашно лекуване.

На тримата водачи са били взети проби по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, за вероятно съществуване на алкохол в издишания от тях въздух. Пробите са били негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Изтича срокът за обявление на приходите пред Национална агенция за приходите: Как да избегнем глобите?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР