Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие в Атина международен форум Пътят

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие в Атина международен форум Пътят
Коментари Харесай

Пътят на светлината: Вицепрезидентът ще открие в Атина форум за делото на Светите братя

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие в Атина интернационален конгрес " Пътят на светлината ", отдаден на делото на Светите братя Кирил и Методий и техните възпитаници, оповестиха от пресцентъра на президенството.

В събота, 11 май, вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде в гръцката столица Атина по покана на Българското неделно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий ". В деня, в който православната черква уважава Светите равноапостолни братя Кирил и Методий, вицепрезидентът ще открие интернационалния теоретичен конгрес " Пътят на светлината ".

Съорганизатори на форума, който е под патронажа на Илияна Йотова, са Кирило-Методиевският теоретичен център, Пловдивският университет „ Паисий Хилендарски ", Асоциацията на българските учебни заведения в чужбина, с поддръжката на посолството на Република България в Гърция. Форумът е част от програмата за отбелязването на 20-годишнината на Българското неделно учебно заведение „ Св. св. Кирил и Методий ". Вицепрезидентът ще бъде посетител на тържественото честване на юбилея.

В рамките на визитата си в Атина Илияна Йотова ще се срещне с представители на български сдружения и неделни учебни заведения.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР