Винаги трябва да оценяваме високо, когато някой има силата да

...
Винаги трябва да оценяваме високо, когато някой има силата да
Коментари Харесай

Клиентите не иска 4-цилиндровия хибрид на Mercedes, затова се връща V8

Винаги би трябвало да оценяваме високо, когато някой има силата да признае грешката си. Такъв е и казусът с Mercedes и идният дебют на AMG CLE63. Очакванията, че той ще разчита на познатата хибридна настройка с 2,0-литров 4-цилиндров мотор е доста допустимо да не се оправдаят. За благополучие. Или най-малко по този начин твърди Autocar. Британското издание счита, че Mercedes-Benz ще върне в играта V8, което, в случай че се случи, ще се одобри с аплодисменти от клиентите. И от нас.

Цитирайки „ висши мениджъри ” в Mercedes-Benz, британците пишат, че CLE63 ще употребява познатия ни битурбо 4,0-литров V8 с мека хибридна система, от която система ще бъдат извадени малко под 600 к.с. Ако това е казусът, то моделът ще е с съвсем 100 к.с. по-маломощен от истинските проекти. Не излиза наяве дали се обмисля плъг-ин хибридна версия, само че на редица шпионски фотоси се вижда заряден вход.

На видео е сниман и модел, който не издава никакъв присъщ тон, тъй че е съвсем несъмнено, че Mercedes върти прототипи по пътищата. А те евентуално разчитат на упоменатия 4-цилиндров мотор. Но най-малко клиентите ще имат избор и тогава ще се види в директно съпоставяне какви са им желанията.

Повече по тематиката четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР