Видео, взето от камерите на полицейски служители в Ню Йорк,

...
Видео, взето от камерите на полицейски служители в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Видео от бодикамера на полицията в Ню Йорк показва как полицаи нахлуват в сградата на Колумбийския университет, превзета от анти-израелски протестиращи

Видео, взето от камерите на полицейски чиновници в Ню Йорк, показващи по какъв начин управляващите принудително си пробиват път в постройка на Колумбийския университет тази седмица, която беше завладяна от анти-израелски протестиращи.

Видеото демонстрира момента, в който чиновници на нюйоркската полиция, носещи защитни средства, нахлуха в Хамилтън Хол във вторник вечерта, където протестиращите се бяха барикадирали вътре.

„ Няма да ни помръднат “, протестиращите пред постройката се чуват да пеят, до момента в който чиновниците се придвижват към постройката.

Много от протестиращите не бяха студенти в университета, а външни пропагандатори, сподели заместник-комисарят по публичната информация на полицията в Ню Йорк Тарик Шепард пред „ Вашият свят Кавуто “ в четвъртък.

Полицаи на нюйоркската полиция се приближиха до Хамилтън Хол в Колумбийския университет във вторник вечерта, с цел да пробият постройката, която беше завладяна от антиизраелски протестиращи. (NYPD)

„ Те са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР