Видеа как бившият вътрешен министър се ядосва на журналисти преди

...
Видеа как бившият вътрешен министър се ядосва на журналисти преди
Коментари Харесай

Бойко Рашков в схватка с журналист, размахва му чадър: Ще те млатна, бе, ей!

Видеа по какъв начин някогашният вътрешен министър се ядосва на публицисти преди и след съвещанието на краткотрайната комисия за Агенция " Митници " взривиха обществените мрежи. Главни настоящи лица в тях са публицистите Симон Милков и Николай Караколев. В единия случай Рашков замахва с чадър против снимащия го оператор, в другия наподобява, че бута телефона от ръката на Караколев. 

Преди съвещанието на комисията Николай Караколев пита Рашков за възможните му връзки със посочените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови, както и дали се тормози, че ще се озове в ареста " като приятеля му Живко Коцев ".

Депутатът декларира:  " Ако обичате! Прекалявате! Не искам да ме снимате ", след което наподобява, че бута телефона на Караколев. След това сподели: " Какво си въобразявате, че имате безгранични... Ще го изхвърля по-късно през прозореца ".

На друго видео, снимано след съвещанието на комисията, се вижда по какъв начин Симон Милков причаква Рашков на вратата на асансьор в Народното събрание, още веднъж с въпроси за Димитрови. Тъй като депутатът отказал да отговори на публицисти по-рано, почнало и въпросното гонене по стълбището и коридорите на Народното събрание.

В един миг депутатът от ПП-ДБ подвига чадъра си и се заканва: " Ще те млатна, бе, ей. Защо ме снимаш, бе? Не желая да ме снимаш! "  

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира пред публицисти, че от обединението не считат да се разграничават от Рашков. " Много хора биха се радвали да стартираме да се разграничаваме от наши депутати. Хвърля се мръсотия по наши депутати. Вярвам, че в България има задоволително рационални хора, които няма да разрешат да има неприятно ръководство ", съобщи Петков откакто ПП-ДБ се записаха в ЦИК за изборите на 9 юни. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също разяснява случая, като сподели: " Всички в ГЕРБ осъждаме държанието на публицистите или на хора, които влизат в Народното събрание, да се държат по този начин с който и да е народен представител. Не може депутати да се гонят по коридорите и да се бият с чадъри. Осъждам ги, не ми харесва, не са прави ". 

Съпредседателят на Движение за права и свободи също бе запитан за коментар по отношение на случая с, само че Делян Пеевски съобщи единствено: " За този човек Движение за права и свободи първо е споделило всичко - няма място в политиката, ясно е на всички. Видяхме къде има място - по трапезите със седналия пудел до него, който несъмнено преди този момент му е напълнил джобовете с пачки ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР