ВезниЗа вас и партньора ви е важно да израствате заедно

...
ВезниЗа вас и партньора ви е важно да израствате заедно
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец ФЕВРУАРИ

Везни
За вас и колегата ви е значимо да израствате дружно като двойка, само че също по този начин би трябвало да проучите личните си ползи, с цел да запазите характерността си. Ако към момента търсите нещо особено, тогава е рационално да намерите човек, който е в непрестанно саморазвитие и е в положение да се оправи с възможните промени през целия месец. Тези от вас, които се занимават в региона на медицината да имат подготвеност за претрупан график, защото работните им задължения ще нарастват от ден на ден и повече през този месец. Способността ви да убеждавате хората, ще ви донесе повече клиенти и доходи за бизнеса ви.
Скорпион

Въпреки че желанието ви да угаждате е доста мощно, ще би трябвало да се научите да вършиме разлика сред това да извършите своя сътрудник благополучен или да робувате в името на любовта. Романтиката ще бъде по-цветна за вас, в случай че вършиме хубави неща, тъй като желаете, а не тъй като се страхувате да не се харесате на обичания човек. Бизнесът през този месец ще бъде релативно вял, по тази причина е належащо да потърсите нови благоприятни условия за осъществяване на пазарната ниша. Бъдете деликатни, защото този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти.

Стрелец

Може би сте се опитвали с всички сили да забравите предишното, само че въпреки всичко продължавате да пускате някогашна връзка назад в живота си. Вероятно има причина, заради която не се получава и макар че е мъчно, би трябвало да останете мощни. Продължаването на живота без предишното ви е най-хубавият ход, който можете да извършите през този месец. Във финансов проект разноските ще се усилят, заради доста аргументи. Онези от вас, които работят на свободна процедура, има възможност да бъдат лишени от комисионната, която им се поставя. Февруари се обрисува да бъде изключително сложен в областта на бизнеса и кариерата.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР