Ветеран от военновъздушните сили на Съединените щати, посочен като Джери

...
Ветеран от военновъздушните сили на Съединените щати, посочен като Джери
Коментари Харесай

US ветеран видял Йети

Ветеран от военновъздушните сили на Съединените щати, посочен като Джери в информациите, твърди, че е имал среща с незнайно творение, доста наподобяващо на по този начин наречената Голяма стъпка или Йети. Ветеранът едвам в този момент приказва за невероятната преживелица, станала преди съвсем 50 години, когато бил още дете.

Историята на Джери се развива в Мисури в средата на 70-те, когато той е едвам на към 11 години. В деня на странното прекарване лежал в леглото си и гледал отворения прозорец. Изведнъж момчето било привлечено от странна сянка, която застанала пред прозореца и си стояла там. Джери осъзнал, че това не е просто сянка. Описвайки срещата, той упорства, че

съществото било голямо и височината му най-вероятно е била към 3 метра.

Парализиран от смут, Джери не съумял да издаде нито тон. Сърцето на момчето биело бясно, а секундите му се коствали часове. Все отново Джери преодолял страха и извикал татко си. Бащата, макар оръжието в ръце и решимостта да отбрани фамилията си, не разкрил следи от странния посетител.

Оттогава минали доста години, само че спомените за тази мистериозна среща останали доста живи в съзнанието на Джери. Той към момента се чуди

какво е това необичайно творение.

Възможно ли е да е неоткрит тип двукрако маймуноподобно създание, античен излишък от еволюцията, който към момента броди в дълбините на горите? 

Има доста сходни доказателства за срещи с мистериозни създания, само че множеството от тях нямат научна пояснение. Има най-вече митове и спекулации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР