„Имах по-високи очаквания“: Полицаи безсрамно се смеят на армейски ветеринар със здравословно състояние, който се намокри, след като служителите по сигурността му отказаха достъп до банята на ресторанта

...
Ветеран от армията с медицинско състояние беше оставен да уринира
Коментари Харесай

Ветеран от армията с медицинско състояние беше оставен да уринира върху себе си след два пъти -служещи служители на Далас му отказаха достъп до съоръженията на пицария и след това се изсмяха на факта, че се е изцапал с други двама полицаи.

Тези служители сега са разследвани, след като Дайнел Лейн отиде пред надзора на полицията в Общността Отидете в Далас, Тексас, за да докладвате какво се е случило с него.

Беше някъде през юни, когато Лейн беше в частта на града Дийп Елум и установи, че трябва да използва тоалетната. Той се обърна към двама служители по сигурността, които не бяха на работа, в Serious Pizza в 2 часа сутринта, за да попита дали може да използва банята на ресторанта. Той им каза за увреждането си, но те пак му отказаха достъп.

Прочетете повече тук.

Той беше оставен да се оцапа, но извика полиция за помощ. Двама дежурни полицаи пристигнали в ресторанта малко преди 3 часа сутринта, когато ресторантът започвал да затваря. Записът от телесната им камера е уловил разговора, който са имали с полицаите, работещи по сигурността, относно ветеринаря, който е показан на Съвета за надзор на обществената полиция.

Кадрите показват как един полицай казва на двамата полицаи, които не са на работа, „Някой обадиха се и казаха, че просто са се напикали заради вас двамата.”

Друга полицай се включи, за да каже: „Ти току-що накарах човек да се изпикае?”

Един от дежурните служители след това казаха: „Той ни повика?“ и започна да се смее.

Жената полицай продължи: „Той каза, че няма да му позволите да използва тоалетната, а след това се обади и каза, че всичко е наред, той вече не трябва да използва тоалетната, защото се изцапа.”

В показанията си пред борда Лейн обясни на членовете на борда, че преди това е бил сержант от армията, който е служил в Афганистан, Кувейт и Ирак, преди да получи животозастрашаващо нараняване на долните си крайници.

Последвалите операции го оставиха с увреждане, което изисква потенциално спешно използване на тоалетна.

„Полицейското управление в Далас ме провали. Те отказаха да ми помогнат, като не ми дадоха любезността да проверят личните ми документи или медицинските ми документи“, каза Лейн. „Трябваше да изтърпя изтичане на урина и черва, докато бях в ресторанта. Като пенсиониран сержант имах по-големи очаквания за града. Моля, чуйте ме, когато искам промяна, така че никой с увреждане да не трябва да изтърпява това, което изтърпях аз.“

Говорител на полицейското управление в Далас каза: „Департаментът разглежда жалбата и отделът за вътрешни работи ще проведе административно разследване.“

Serious Pizza публикува изявление за местния информационен бюлетин WFAA относно инцидента. Те казаха на станцията, че служителите са обусловени да затворят баните си за обществеността, когато започнат да затварят магазина за през нощта. Те обаче казаха също, че „на никой от служителите не е представена никаква документация, сочеща, че г-н Лейн е инвалид“ и са „обезсърчени“, че нямат възможност да разрешат ситуацията, както се случваше.

< /p>

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР