Вердер Бремен изчисти и последните съмнения, че може да се

...
Вердер Бремен изчисти и последните съмнения, че може да се
Коментари Харесай

Илия Груев бе титуляр при шампионатно равенство на Вердер Бремен

Вердер Бремен почисти и последните подозрения, че може да се свлече при изпадащите в Будеслигата след 1:1 Кьолн.

Българският национал Илия Груев стартира като титуляр за " бременските музиканти ", а на полувремето беше сменен от Кристиан Грос.

Щефен Тигес даде преднина на Кьолн в 36-ата минута, а в 73-ата Романо Шмид оформи крайния резултат.

Кьолн заема 10-ата позиция в класирането с актив от 42 точки. Вердер Бремен се намира на 12-ото място в подреждането с 36 пункта.

В останалите турнирни мачове, играни по същото време, Херта Берлин изпадна във Втора Бундеслига кръг преди края на шампионата с неповторима драма в мача им с Бохум. Срещата приключи 1:1, само че попадение на берлинчани беше анулирано с помощта на системата за видеоповторения (ВАР), а в 4-ата минута на добавеното време гостите от Бохум изравниха.

Този резултат остави Шалке 04 отвън зоната на изпадащите, като Кралскосините приключиха също наедно – 2:2 с Айнтрахт (Франкфурт). Сега преди последния кръг Шалке е в обратна посока трети, като тази позиция ги праща на спомагателен плейоф. Гостите от Айнтрахт също се възползваха от намесата на ВАР, откакто не беше анулирано попадението на Даичи Камада за 1:1 в 21-ата минута.

Щутгарт, който на следващия ден гостува на Майнц, има две точки по-малко от Шалке и е на 17-ото място – също позиция за автоматизирано изпадане. Бохум в Берлин също игра за оцеляването си, а точката ги подрежда сега на 15-о място с 32 точки.

Надеждите на Унион (Берлин) за непосредствено класиране в Шампионската лига може и да бъдат попарени на по-късен стадий, защото тимът падна с 2:4 при визитата си на застрашения до през днешния ден от изпадане Хофенхайм. Синьо-белите от Зинсхайм обаче към този момент имат 35 точки и няма заплаха да изгубят елитния си статут. Диого Лейте оказа помощ на домакините да излязат напред в 22-ата минута, подарявайки топката на Илхас Бебу, който откри. А проблемите от португалския бранител продължиха да тежат и той направи дузпа в 36-ата минута, превърната в гол от Андрей Крамарич. В 45-ата минута Данило Дьоклер с мощен изстрел с глава заби топката под гредата при центриране на Кристофер Тримел. Втори гол на Андрей Крамарич в 89-ата минута направи резултата 3:1, а в добавеното време двата тима си размениха по още едно попадение Еса Ладуни и Мунас Дабур за крайното 4:2.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР