Великденското послание на бившия американски президент Доналд Тръмп в социалната

...
Великденското послание на бившия американски президент Доналд Тръмп в социалната
Коментари Харесай

Тръмп се нахвърли върху враговете си във великденско послание с главни букви

Великденското обръщение на някогашния американски президент Доналд Тръмп в обществената мрежа TruthSocial се състоеше от седем думи за Великден и 161 недоволства от правната система и разнообразни негови врагове, оповестява „ Politico “.

Посланието с огромни букви започваше с „ ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ “ и завършваше още веднъж с „ ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН НА ВСИЧКИ! “, само че другояче се състоеше от нападки към водещите правосъдните каузи против него, в това число специфичния консултант Джак Смит , окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис /която той жигосва като „ Г-жа Фани „ ФАУНИ “ Уейд/ и окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг , като задочно се нахвърля и върху президента Джо Байдън и Министерството на правораздаването .

Описателните думи в известието включват „ EVIL “ /ЗЛО/, „ SICK “ /БОЛЕН, който се появява в кавички/, „ DERANGED “ /ОТСТРАНЕН, също в кавички/, „ CORRUPT “ /Корумпиран/ и „ CROOKED “ /Кръстен/, която се появява два пъти. Постът включва също по този начин „ ILLEGAL “ /НЕЗАКОНЕН/ и „ ILLEGALLY “ /НЕЗАКОННО/.

На Тръмп са повдигнати 91 обвинявания по разнообразни каузи, макар че към момента не е наказан по нито едно от тях.

Постът не е необикновен за празничен привет от хипотетичния републикански претендент за президент. Миналата година постовете му на Бъдни вечер и Коледа обхващаха сходна тема, като един от тях завършваше с думите:

„ Това се назовава изборна интерференция. Весела Коледа! “

Друго известие завършваше по този начин:

„ Нека гният в пъкъла. Отново Весела Коледа! “

Препълненият канал на Тръмп в TruthSocial в неделя включваше и обидни материали за републиканеца Майк Галахър , който би трябвало да се пенсионира от Камарата на представителите през април, както и за съдията Артър Ф. Енгорон , съдията Хуан Мерчан – и дъщерята на Мерчан. Имаше също по този начин истории за анкети и фотография, на която той получава голф трофей от Джак Никлаус, притежател на 18 мейджър шампионата и може би най-успешният голфър на всички времена. Миналата седмица Тръмп се похвали, че е спечелил шампионати в клуба си в Уест Палм Бийч, Флорида.

За разлика от него, ето какво разгласява в неделя президентът Джо Байдън:

„ Джил и аз изпращаме най-топлите си пожелания към християните по света, които честват Великден. Великден ни припомня за силата на вярата и за обещанието на Христовото възкресение. “

Съобщението на Байдън приключва по този начин:

„ От нашето семейство за вашето, цветущ Великден и дано Бог ви благослови. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР