Великата Йорданка Христова най-сетне ще представи своите мемоари. Това ще

...
Великата Йорданка Христова най-сетне ще представи своите мемоари. Това ще
Коментари Харесай

Йорданка Христова с признание за Фидел Кастро

Великата Йорданка Христова най-накрая ще показа своите записки. Това ще се случи на 80-годишнината и на 10-и септември, а книгата се написа към този момент няколко години и ползата към нея е извънреден.

Какво е преживяването да се доближиш до най-големия в Куба - Фидел Кастро, Данчето особено ще мемоари в книгата си. 
-->
" Много се приказва за нашите връзки, в книгата ще има и за тях “, тайнствено дава отговор Христова на въпроса дали е огромната обич на кубинеца. Кастро не един път се е срещал с изпълнителката, която има персонални посвещения от него на мини брошура, издадена от нейна другарка от Азербайджан.

В момента певицата обмисля да направи финален концерт в Куба, защото повече от приятелите и към този момент си били отишли от този свят. Освен Кастро Христова ще спомене и петричката пророчица Ванга, на която е била обичана изпълнителка, пише HotArena. 

Прелюбопитни в книгата ще бъдат и разказите от другарството на Данчето с Богдана Карадочева и Лили Иванова. Певицата най-вероятно ще включи мемоари за починалия си свекър - някогашния соц. министър Григор Стоичков, който до последно назовава " баща “, макар че е била разведена със сина му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР