Величествени сгради, кралски стил и отлично поддържани зелени пространства посрещат

...
Величествени сгради, кралски стил и отлично поддържани зелени пространства посрещат
Коментари Харесай

Катерици, лебеди и красиви гледки в най-стария кралски парк

Величествени здания, кралски жанр и чудесно поддържани зелени пространства посрещат туристите в сърцето на Лондон.
Прочетете още
Там може усетите същинската присъствието на монархията и да разберете за какво техните знатни родове има самочувствие и са горделиви, написа. Освен главните забележителности, посетителите на Лондон не пропущат да се разходят из парковете на града. 

Те са многочислени и толкоз обитаеми, колкото и всяка от улиците на града. При това освен в почивните дни. Около Бъкингамския замък е ситуиран паркът  Свети Джеймс  (St. James’s Park). Той се намира в централната част на Лондон и е най-старият от кралските паркове. Разположен е в най-южната част на региона Сейнт Джеймс. 

Паркът разполага с малко езеро, в което има два острова. Единият се споделя Островът на патицата (тъй като има доста птици в него), а другият е Западният остров. От моста, който пресича езерото, се открива невероятна панорама към Бъкингамския замък, всред дървета и фонтани.

В него свободно се разхождат десетки катерици, а туристите обожават да ги хранят и снимат за спомен. Лебедите са друга забележителност в близкото езеро, където може да бъде забелязан и редкия черен лебед. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР